3 tips til valg af kaffemaskine på kontoret

Kolleger der drikker kaffe
3 tips til valg af kaffemaskine på kontoret
Henrik Andersen
-
03/03/2023
-

Der skal naturligvis være en kaffemaskine på kontoret, så medarbejderne har mulighed for at tage en kop kaffe eller fem i løbet af arbejdsdagen. Men hvilken kaffemaskine skal man vælge, og er der noget særligt, man skal være opmærksom på, før man vælger? Her får du tre tips til valg af kaffemaskine på kontoret.

Vælg en kaffemaskine med en god kapacitet

Det første, du skal gøre, når du skal vælge en kaffemaskine til kontoret, er at overveje antallet af medarbejdere. Det er vigtigt at tage højde for antallet af medarbejdere, som kommer til at bruge kaffemaskinen, fordi det stiller krav til kapaciteten. Det kan altså være en god idé at springe over, selvom du finder en lille kaffemaskine på tilbud.

Hvis du har mange medarbejdere, så kan det være nødvendigt at vælge en kaffemaskine med en større kapacitet, så alle kan få deres kaffe hurtigt og nemt. På den måde kan du undgå, at der opstår kø ved kaffemaskinen, fordi den ikke kan brygge tilstrækkeligt med kopper på kort tid – og det sænker produktiviteten.

Vælg den rigtige type kaffemaskine

Der er forskellige typer af kaffemaskiner at vælge imellem, da du både kan få filterkaffemaskiner, espressomaskiner og kapselmaskiner. Derfor bør du overveje, hvilken type kaffe der er bedst til dine medarbejdere, så du kan vælge en kaffemaskine, der kan brygge denne type kaffe. Du kan se et overblik hos Frellsen kaffe.

Kaffemaskiner har ofte forskellige funktioner og tilbehør, som både gør det nemmere og mere bekvemt for medarbejderne at brygge deres kaffe. Derfor bør du overveje, om det er nødvendigt med eksempelvis automatisk tænd/sluk-funktion, programmérbar bryggetid og muligheden for at brygge flere kopper ad gangen.

Tilbehør som mælkeskummere og kaffekværne er et must, hvis dine medarbejdere kan lide specialkaffe. Du kan dog også købe en fuldautomatisk espressomaskine, så man ikke selv skal stå og bøvle med det forskellige tilbehør. Her trykker man bare på en knap, og så kommer den ønskede kaffavariant ud i koppen. Nemmere bliver det ikke.

Copyright 2024 - Pilanto Aps