Bedste kaffemaskine i test

Forskellige kaffemaskiner
Bedste kaffemaskine i test
Henrik Andersen
-
17/01/2022
-

Definitionen på en god kaffemaskine kan være meget individuelt fra person til person, men overordnet er der en række grundlæggende kvaliteter som gør sig gældende. I denne artikel har vi derfor samlet nogle af de bedst anmelderroste samt testede kaffemaskiner, som alle lever op til disse kriterier, og som både imødekommer den kræsne samt sparsommelige forbruger.

En god kaffe er ikke alene afhængig af kaffebønnerne og hvordan de alene i sig selv er ristet og færdigproduceret. Måden hvorpå ens kaffemaskine formår at omdanne enten friske bønner eller malet kaffe, til den koffeinlæskende drik, er ligeledes væsentlig af betydning. En ordentlig kaffemaskine skal kunne formå at brygge ved ordentlig temperatur og anvende retmæssig vand, foruden at være effektiv og støjsvag. Læs mere om kaffemaskine test, og bliv klogere på, hvilken kaffemaskine der efterlever dine behov.

Den traditionelle moccamaster

Er du på udkig efter en helt klassisk kaffemaskine du til enhver tid kan stole på, og som dagligt leverer smagfuld kaffe af høj kvalitet, bør du ty til den traditionelle moccamaster. Det er en genganger hos mange, og i flere år, har den vundet adskillige topscorer grundet dets holdbare design samt simple funktioner.

En moccamaster består af en almindelig kaffemaskine med tilhørende drypstop og separat holder til tragten. Generelt set gør det sig gældende, at de kan brygge op mod 1,25 liter kaffe, hvilket omtrent svarer til 10 kopper. Der er tale om brygning af helt almindelig filterkaffe, og alt efter hvor meget man er villig til at investere, desto bedre præsentation og kvalitet kan man forvente.

Kaffemaskine med kapsler

Det er i dag blevet mere og mere populært at søge i retning mod nogle af de nyere designs med udviklede teknologi, hvor man dagligt kan variere smag og kaffetype. Ved køb af kaffemaskine med kapsler, kan man selv indstille kaffemaskinen til at producere alt fra en espresso, til lungo og mugs. Mulighederne er mange, og ved tilkøb af mælkeskummer kan man yderligere tage sit kaffeunivers til nye højder og lave alt fra latte til cappuccino.

Baristaen

Ønsker du at bringe café kaffen til eget hjem og eksperimentere med alt fra latteart til hvordan du tamper din egen espresso, bør du overveje at investere i en sand barista. Flere steder er der udviklet særlige kaffemaskiner der henvender sig til køkkenet derhjemme, og giver mulighed for at skabe sin helt egen og fuldendte kaffeoplevelse. Mærket Sage har særlig gjort sig bekendt inde for dette område.

Copyright 2023 - Pilanto Aps